Vitvaror på nätet
Topplista på butiker som säljer vitvaror på nätet
Menu

Whiteaway

whiteaway logo

Besök Whiteaway

 

Whiteaway.se är en del av den danska koncernen whiteaway.com som funnits sedan 2003 i Danmark och sedan 2010 i Sverige. Sedan starten som började som ett hobbyprojekt har koncernen expanderat något otroligt och förser tusentals människor över hela Skandinavien med vitvaror varje år.

De har över 145 anställda varav 23 stycken är svenskar som förser de svenska besökarna med rådgivning och sköter beställningarna.

Rådgivning

Whiteaway tillhandahåller sina besökare med en rådgivningstjänst så att man kan få professionell hjälp med att välja ut vilken vitvara som fungerar bäst i ens kök och få rådgivning om vilka märken och dess garantier.

Oavsett vad det är du som köpare letar efter så kan whiteaway hjälpa dig att välja vitvara.

Frakt och Leverans

Du ser enkelt när du letar efter vitvaror vilka varor som finns på lager och du får också en översikt på hur lång leveranstiden är på den varan.

Leverans till tomtgräns eller port sker helt kostnadsfritt medans om du vill få den uppburen och installerad så tillkommer det avgifter för detta och samma gäller om du vill få din gamla vitvara bortforslad. Det kan påverka leveranstiden om du vill ha den uppburen och installerad mot om du bara vill få den levererad till tomtgränsen eller porten.

Vilka vitvaror har whiteaway?

Whiteaway har alla typer av vitvaror och ett väldigt stort urval av märken och produkter som gör att du som använder dig av whiteaway verkligen har en möjlighet att få en översikt över vilka produkter som finns på marknaden.

Whiteaway erbjuder även hushållsmaskiner med samma leveransmöjlighet som sina vitvaror.

Beställa vitvaror hos Whiteaway

Whiteaway har en lättanvänd hemsida som gör att du som besökare lätt kan hitta den vitvara du letar efter och du kan med en enkel funktion välja att sortera produkterna efter pris, tillgänglighet och popularitet. Efter att du valt vitvara så kommer du till betalningen och där erbjuder de faktura, kort och delbetalning men om du vill få vitvaran leverad till en annan adress än den du är skriven på så måste du betala med kort.

Glöm inte att välja till om du vill få din vitvara uppburen och om du även vill få den installerad.

Välja vitvara hos Whiteaway

Whiteaway har en funktion som gör att du enkelt kan se vad andra som köpt vitvaran tycker längst ner på varje produktsida där det finns recensioner. Du kan där se om kunder har haft problem med vitvaran eller om de är missnöjda med något och på det sättet kan du enkelt hitta gömda fel som kan spara dig både tid och pengar.