Hoppa till innehåll

Enemo är en del av Whiteaway gruppen och öppnade upp sina dörrar i Sverige under 2011 men i Danmark från 2001. En helt webbaserad butik som säljer vitvaror på nätet. Allt för att underlätta för sina kunder att hitta de billigaste möjliga vitvarorna på ett enkelt och smidigt sätt. Då Enemo inte har en fysisk butik kan de sälja sina varor till ett betydligt lägre pris än andra butiker.

De erbjuder kostnadsfri leverans och har ett väldigt stort sortiment. Normal leveranstid är på mellan 2 – 5 dagar men beror på produkt och tidpunkt för beställningen.

Rådgivning

Enemo ger dig möjligheten att kontakta deras kundtjänst och därmed få rådgivning om vilka vitvaror du kan tänkas behöva. Det är nämligen mycket man ska tänka på när man ska beställa vitvaror på nätet. Se därför till att du har det klart för dig vad det är du behöver och vad som passar för just dina förutsättningar.

Frakt och leverans

Hos Enemo ingår fri frakt till din dörr när du köper vitvaror. Du ser redan innan du köper din vitvara hur lång tid det kommer ta att leverera den. Dessutom kan du köpa till installation och bortforsling av din gamla vitvara. Leveranstiden kan då vara något längre än om du beställer utan detta.

Vilka vitvaror har Enemo?

Enemo har alla typer av vitvaror du kan förvänta dig. Oavsett om du behöver en tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin eller något annat finns det ett stort urval att välja mellan på Enemo. Du kan därmed hitta precis det du behöver på ett enkelt och smidigt sätt.

Utöver vitvaror finns även ett stort utbud av andra hushållsmaskiner du kan behöva. Du kan därmed passa på att köpa allt det du behöver på samma ställe.

Beställa vitvaror hos Enemo

Hos Enemo kan du enkelt och smidigt hitta precis det du behöver på ett och samma ställa. Hemsidan är lättnavigerad och du hittar snabbt det du behöver. Sedan beställer du bara de vitvaror du vill ha och väljer installation och bortforsling om du behöver det. Det är på många sätt och vis en väldigt enkel upplevelse att beställa vitvaror och andra produkter hos Enemo.

Välja vitvara hos Enemo

 

Du kan enkelt läsa recensioner från andra kunder och på det sättet hitta den vitvara som verkar vara den bästa. Det är nämligen viktigt att jämföra de olika produkterna på ett effektivt sätt. Genom att välja att redan från början jämföra och läsa andra recensioner, kan du enklare välja rätt från början. Dessutom kan du även hitta den vitvara du behöver till lägsta möjliga pris.